duminică, 23 mai 2010

Cand englezu' nu-i acasa...romanu' fura de pe masa..

Da.Sunt bossul vostru.Am pus mana pe album cu o zi inainte de lansare.L-am furat,ciordit,nasparlit hasparlit luat de undeva ca nici eu nu stiu cum de a ajuns la mine.Pendulum Immersion.De un an astept pentru frumusetea asta de album.Numai cand te uiti la cover-art mori de ciuda ca nu stii cum au obtinut albastru ala marin acolo.Si mai mori de ciuda ca eu il am si tu nu.Mori in chinuri de ciuda.
Ce faceti domnilor profesori ? Saru’manaaaaaaaaaaaa.Sau voi aia care ne priviti dintr-un colt umbros .Sa nu iei tu organu de baza si sa-l treci prin toate gradele de rudenie in astfel de situatii.Mai ca-ti vine sa-ti bagi ceva si in el de sistem scolar cu toate grevele p*lii.Mai ales ca suntem si intemniitati in niste custi ce le numim clase cu niste „colegi”.Ca o sa ajungem sa repetam tot din clasa 1.Pentru ca asa vrea bossu ala de ministru.Care si asa nu a pus mana pe carte mai mult de 4 ani.Tigani nazisti.Am zis destule.Sa va fie rusine.
Sa trecem cu mana pe albumu nostru.Acum jumatate din voi ati gandit „gay porn” si cealalata jumate habar nu aveti despre ce vorbesc.Nu-i asa ?
Toate piesele din album.Vreau sa spun toate sunt foarte bune.Peste nivelul asteptarilor.Cat l-am ascultat nu am simtit nevoia nici macar umpic sa schimb vreuna din melodii.Si asta pentru ca s-a pus osu la treaba si transpiratia a curs ore in sir pentru acest album.Acum vedeti de ce unii din noi (EU) trebuiesc inchisi undeva fara apa sau contact cu lumea de afara.Deoarece delirez de 5 minute scriind ceea ce scriu aici.Si schimb ideile pe banda rulanta.Pentru ca pot.
80% din voi ati dat back la cautarea voastra pe nea gogu’ pentru ca ati vazut ca aveti de aface cu cineva care nu poate urma un fir al ideii coerent pentru mai mult de 10 secunde.Multumesc pentru intelegere.
Melodiile din album merg pe o tema garageband-rock, suna mult a green-day unele melodii si mai ales ca au schimbat pentru anumite melodii MC-ul care acum are o voce mult mai calma. Urcarea generala se face pe un timp de 5 secunde,cu mici exceptii cand se schimba si frecventa si timpul,anume 2 secunde(Witchcraft).Fara indoiala melodia (mea) preferata este Salt in the Wounds.Mi-a placut de cand am auzit preview-ul.Si inca imi mai place.Vocea se imbina armonios cu instrumentele.O melodie suna mult a Metallica ( acum cred ca a mai ramas doar un cititor si acela plictisit de moarte de descrierea mea lipsita de epitete ce contin substantivul p*la,deoarece m-am luat de Metallica.Melodia este Self vs. Self ft. In Flames).Daca stau sa ma gandesc suna si a Linkin Park dar mi-am pierdut deja destui cititori.
Atat despre acest album.Lista cu melodiile o gasiti cu ajutorul unei simple cautarii pe google/yahoo/bing sau orice altceva.Inca ceva.Daca va place,cumaprati-l.Nu il ciorditi de la donatori de organe obisnuiti de pe internet.Asa cum am facut eu.
Viitorul acestui blog numai suna destul de promitator,dar eu sunt increzator.Cel putin eu.Daca muncim destul si acordam macar un pic din atentia noastra poate sa fie la fel ca inainte.Sau aproape la fel ca inainte.Intelegeti si voi ca materie cenusie pentru o mugetare nu ai la comanda.Nu are mereu omu' inspiratie.Avem si noi nevoie de pauze de gandire sau de orice fel de pauze.
Nu lasati rusii sa incinereze pamantul.
In rest,pace si iubire.

P.S.:Sectiunea "comentarii" nu e facuta de ochii lumi sa mai fie inca ceva pe bara asta aratoasa de jos.Indrazniti si dati click,spuneti-va parerea,numai asa putem avansa,prin parerile publicului.Multumesc anticipat.

4 comentarii:

  1. ti-ai cam pierdut ideile dar ai exagerat cu cei 80% care au dat "back"...nu cred ca s-a ajuns nici la 50%

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu a exagerat Alin, Tudor:)
    Bravo bai.Tot asa >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa frate romanu; din Romanica manelica se descurca

    RăspundețiȘtergere