vineri, 2 iulie 2010

You dare challenge me,mortal ??

Ce mai faceti neispravitiilor? Ne tradati asa usor? Sa va fie rusine!Miscati-va in transee.Ce s-a intamplat cu blogu ?Nimic.Absolut nimic.Ne-a pierit avantul pentru cateva zile(saptamani[luni]).Dar,in rest,nimic.Noi suntem aceeasi gasca de fututi in cur de noile legi ce se aplica de noii neispraviti care ne conduc tarisoara noastra uitata in spatele unui zid.Si ce mai zid...Toata lumea se rezuma la a da cu subsenatul in stanga si in dreapta,dar nimeni nu vrea sa ii trimita scrisori de ura lui Basescu.Ca ne scade pensia.Noua,copiilor.Si inchieind aceste mii de fraze ce alcatuiesc un paragraf scris in cel mai pur stil tiganesc,va anunt ca poate stiati deja ca suntem in cea mai pura vacanta de vara .
Si odata cu venirea acestei mirabolante vacante de vara, uitam si noi ca prostii de tot pana cand nu o sa mai avem de ce uita si atunci nu o sa mai stim nici cum sa ne legam la sirete si o sa fim tinuti in viata de aparate. Si ne vor difuza pe CNN,TV5 si ProTv zicand ca ne-a lovit tramvaiul pe autostrada,nepasatori de faptul ca in testamentul nostru scria ca daca vom fi vreodata tinuti in viata de aparate...sa nu fim aratati la televizor.Dar asa e si cu nepasarea asta.Toti o avem.Si putem sa spunem cu tarie ca ne doare in cur de faptul ca suntem nepasatori(Oare e posibil?).
Ca sa schimb subiectul,am vazut o stire la televizor care mi-a atras atentia.Le stiti pe fetele alea 4 care formeaza trupa Amadeus? De unde dracu’ sa le stiti ca la voi televizoru e setat din fabrica pe Private Spice.Sa revenim.Fetele astea au ajuns pe undeva prin China si i-au dat pe spate,i-au omorat,i-au feliat pe chinezii aia cu talentul lor muzical.Insa niciodata nu o sa aiba parte de multa reclama,caci o trupa care isi creeaza drumul muzical prin cantece clasice nu o sa-l intreaca niciodata pe Puya.Pentru ca in tarile noastre Baltice(se numesc asa pentru ca traim intr-o balta de cacat) nimic din ceea ce e bun nu este apreciat.Toti se ling in cur odata si odata cu sefii ai’ mari si tot ceea ce-i intereseaza e sa ia banu’ gro$$.
De ce ma strangi in pumnul tau copil frumos ?Pentru ca pot.Si in cazul nostru copilul frumos e natiunea ce l-a votat pe Basescu si pumnul e saraca noastra economie.Creierul din spatele fiecarei actiuni non-umanitare este nepasarea(ajutata si de hemoroizii domnului Basescu, ca la cat il doare in cur..).
Acestea fiind zise,vacanta placuta. Dar sa nu cumva sa iesiti din casa ca va mananca bau-bauu. Daca ne uitam toti la campionatul mondial de fotbal nu inseamna ca trebuie sa vedem fiecare meci(Stiti cine sunteti).Parerea mea este ca sunteti subjugati de vuvuzela negriilor.Cel mai bine tinut secret al Africii pana la acest campionat de fotbal.
Pace si iubire(si masini bengoase,femei,$$$ si ce mai vrea muschiul vostru de campioni).

Nota: M-am sfatuit cu colegii mei si am decis sa lansam ceva nou.Voi,cititorii,ne veti lasa comentarii (sau veti muri) in care sa ne puneti o anumita intrebare.In fiecare saptamana noi vom alege una din acele intrebari si vom raspunde la ea toti trei intr-un articol postat de Administrator. Retineti ca numai o intrebare va fi aleasa,asa ca nu insistati cu comentarii multiple.In fiecare vineri va aparea articolul in care noi raspundem anumitei intrebari. Asa ca lasati intrebarile voastre inteligente si creative in sectiunea comentariilor de mai jos.Si nu lasati intrebari la care unicul raspuns sa fie "da" ca draci mancati.Ati fost avertizati.

2 comentarii:

  1. Asa cum v'ati obisnuit eu am comentat mai mult , si nu prea e bun articolu adica e 60% din articolul "Iulianului" .


    SI da , nimeni nu o sa comenteze in afara de mine sau o sa o faca Radu ca sa ma enrveze pt ca nu are ce face da cam atat .

    Slab articolu asta.

    RăspundețiȘtergere